17. oktober 2011

LUCCA: Ristorante Antica Locanda dell'Angelo

 Vi ankom til Lucca, en hyggelig lille fæstning med smalle gader og stræder uden så meget trafik og fandt frem til Ristorante Antica Locanda dell'Angelo. Stedet byder på opskrifter specielt fra Lucca med siciliansk præg, hvor restaurantens ejere familien Cipolla oprindeligt er fra.
Man har mulighed for at sidde indenfor i hyggelige lokaler, men de har også en charmerende oase af en baggård hvor man kan nyde aftenens lune og deres gigantiske parasol, der fylder stort set hele baggården. Vi valgte selvfølgelig at sidde udenfor, idet den danske sommer endnu ikke har budt os så varm en aften.





 Min antispasto:
Composto di tonno e avocado con aceto balsamico e cipolla croccante di Tropea
( tun med avokado, balsamisk eddike og sprøde løg - med en friteret speghetti igennem )



 Mandens primo:
En kæmpe ravioli med ricotta og spinat med salvie

 Min secondo:
Tagliata di petto d'anatra farcito con verdure
( skiver af farseret and med grøntsager )

 Mandens secondo:
Sella di maialino da latte al forno con patate
( ovnstegt svinekam med kartofler )
 Det var efter dette måltid desværre ikke plads til at klemme noget dolce ned...men manden afsluttede, som altid, med en espresso.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar