19. juli 2011

Rent drikkevand - JA TAK

Hvis du tilfældigvis ikke lige bor i Norge, og der ikke kommer kildevand ud af din vandhane i hjemmet, kan dette måske være noget for dig...?

Svirelivet har før haft ANNA kanden i hjemmet, der åbenbart ikke er til at opdrive et billede af her på nettet, men det er den billige udgave af Brita-kanden vist herunder ( blot med et lidt pænere navn - og hvorfor navngive kander, når de nu ikke er fra IKEA familien? )
Fremgangsmåden er den samme, man sætter et kulfilter i, som filtrerer vandet. Filteret holder en måned og skal derefter udskiftes.

Denne kande er ganske udemærket, havde det ikke været fordi den er lavet af plast...som jo bekendt afgiver plast - til det vand den filtrerer. Yderligere fylder den en halv køleskabslåge og ser kejlet ud i det hele taget.

Nåh det var en mindre indledning til, hvad jeg blev begavet med i morges.
( Hvis læser fornemmer en snert af pral eller fryd i teksten, er det fuldkommen korrekt. Men det skal ganges med hundrede for at opnå den sande følelse af fryd og glæde, der overvælder undertegnede ved dette køb. )

Allerede indpakningen skriger skandinavisk mesterværk!
En enkel og flot flaske smiler til en. Ved siden af ligger en kulstang med utrolig flot struktur.
Flasken og den mineralgivende medsamt rensende white coal stang er super smukke. De vil med sikkerhed pryde et hvert hverdags/selskabbord, skabe samtale om det danske drikkevand og imponere de fleste med dets smag. Nuvel design er ikke alt, but it does kick the crap out of Anna/Brita.Glas afgiver ikke noget af sig selv, og er derfor sundere end plastbeholdere. - med mindre, selvfølgelig, det splintrer.
Kulstangen er økologisk, co2 venlig, holder tre måneder, kan derefter smuldres og genbruges i jord som gødning.
Fantastisk ikke?
Yderligere er det sgu ret fedt, at SORT OF COAL er et dansk firma.


1 kommentar: