9. november 2011

...:::..:..ANNE HJERNØE I NEW YORK..:..:::...

OK, Anne HJERNØE er taget til New York! Det er vildt nok i sig selv. Anne HJERNØE besøger restauranter, hører historier og "deltager" i køkkenet. Første gang var Anne HJERNØE en tur forbi restauranten Sylvia's i Harlem. Her laver de Soulfood, som man da lige fik defineret og udpenslet hvad betyder, hvis man ikke synes ordet, SOULFOOD, definerer sig selv. Det her er egentlig bare en huskeseddel og opfordring til alle langhårede mennesker der opererer i et køkken. Brug HÅRBÅND eller HÅRELASTIKKER.
Jeg kan umuligt være den eneste, der bliver edderirriteret over at se et køkken fuld af kokke med huer og hårnet på og en Anne HJERNØE i samme køkken med langt, løst hår. Håret er jo hele tiden i vejen, når man står foroverbøjet over et bord, og man kan jo ikke bruge hænderne til at fjerne det med, hvad gør man? Man svinger det da rundt og forsøger gang på gang at få det om på ryggen. COME ON!
Anne HJERNØE har i det mindste ikke taget sin BIKE fra Badehotellerne med.

Her er lige et par dårlige billeder af Anne HJERNØEs hår i Barbecue Ribs.

5 kommentarer:

 1. Tænkte nøjagtigt det samme :-)

  SvarSlet
 2. Og hvor interessant er det lige med et madprogram, hvor opskrifterne er hemmelige???

  SvarSlet
 3. Hæ, og hvorfor har redaktøren ikke forberedt ejeren af Soulfoods på, at gæsten udmærket kunne "rubbe" o.l.?

  SvarSlet
 4. HAHA! SO true. Det havde jeg nær glemt. Det var sjovt.

  SvarSlet
 5. Ja, er du klar over, hvor mærkeligt manden i supermarkedet kigger på én, når man spørger efter Sylvia's Secret Seasoning?
  Heldigvis kan man købe den her: http://www.sylviassoulfood.com/SecretSeasoning.html

  SvarSlet