Der er intet som en dejlig borscht / rødbedesuppe med kødfyldte pirogger på en kold efterårsaften. Suppen blev ikke lavet efter opskrift men snarer efter køkkenbeholdning - blandt andet rødbeder, porrer, selleri, gulerødder, persillerødder, løg, hvidløg, suppe, krydderurter og sherryeddike.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj512QAzw13iA4LRah3bZQD08I6vwBzJRk0zWBDFMaTmPLikh3AjsgnmEYwi7ONyO42yOk4jU-ZIQhgasTrrCiAW0zopgc9co1ifOM5ngnZ9IRTRUKCqKgSkEJGviCzK2JH9oxJQFSHPCM/s320/beet1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggSruKD1Swx8HsX-hK8riYaKI5XMAwJYE7XzPEz5AyHq8eQbjQC2_pBQ4sxiCaj1-OkvVo9NvaM1n6lsBvo8DRbgQPrqHos50u_r5ddEfwZVlT1blqB8RgzhrmWCDjy5I_k1ARqA0S9u8/s320/beet2.jpg)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar