10. november 2011

STOCKHOLM: Organic Green

 På farten i Stockholm.
Aftalen var: ét Michelin besøg for ét rawfood spisested. - hvad gør man dog ikke for at spise godt.
Men til min medrejsendes store irritation er Stockholm næppe så udviklede ( nogle ville måske endda sige frelste? ) som København på det punkt. Det var sør'me synd, og jeg der lige havde glædet mig til at prøve noget indoktrineret..
Det blev i stedet til et vegetarisk spisested, Organic Green, hvis menneskestrøm omkring frokost fuldstændig taler for sig selv. Kom altså før halv tolv om du vil sidde ned. De har et stort udvalg af vitaminrige drikke. Maden var god og nærende, servicen sød og smilende.
- det vil sige, de fattede ikke en skid af vores sprog og ville gerne foretage samtalen på engelsk...? Det er for mig at forstå komplet åndsvagt, da vi er naboer på landkortet og jeg SAGTENS forstår dem.
De skød os til at være nordmænd?!
Og dér vil jeg nok føle mig en anelse fornærmet på nordmændenes vegne, for brovten dansk vil aldrig nogensinde, efter min mening, være sammenligneligt med det smukke syngende norske sprog.
Nuvel vi måtte bestille på engelsk.Ingen kommentarer:

Send en kommentar