17. november 2011

...:::..:..AFTENSMAD : KYLLING MED PERSILLE..:..:::...


Persille-kylling med sure agurker er endnu en hofret.
Der var ikke mere dild i haven [læs: på altanen], så det blev i stedet dildfrø, der kom ned til de sure agurker. Det viste sig at være en fantastisk god idé, for de smagte fantastisk dejligt af dild. Det er så sjældent, at man finder dildfrø i supermarkederne, grønthandlerne og helsekostforretningerne (ja, det er faktisk over et år siden, jeg sidst stødte på dem i København(altså hvis man ikke regner frøudsalget i foråret med)), så jeg slog til, da jeg fandt dem i Göteborg, og hvor er jeg dog glad for det nu. Mmm.. Flere retter med dildfrø. Jeg husker også en dejlig kartoffelsalat fra Suveræne Succeser (eller en af de andre Suveræne bøger...) med agurk, dildfrø og karrycreme. Mmm.. Kom så forår og nye kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar