28. oktober 2011
CARRARA: CICCIA E CICCINA
Efter vinsmagning i bjergene tog vi ned i byen for lidt "let" aftensmad.
Jeg fik en bresaola, mens de andre fik en antipasto - med lardo.
Dagens dogme for undertegnede var lardo ved hver en mulig chance. Det blev til tomat, lardo og friske tomater. Det virker måske ulækkert, men det er by God(!!!) den bedste og mest friske pizza jeg nogensinde har fået!
Desuden gik rygtet, at fedtskatterne i DK allerede var blevet sat op. Det var min mening at smugle så meget fedt ind i landet som muligt, også selv om det kun var i kroppen.
En overlegen italiener versus en kapitulerende dansker
og én pizza tættere på et hjerteanfald for mit vedkommende. Men det var så meget dét værd!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Fy for pokker det ser lækkert ud!
SvarSletGodt gået af Andrea. KOM SÅ, Dr. Pastis!!!
Ja Andrea tværede ham ud af banen!
SvarSlet