Brug fersk flæsk, røget flæsk eller begge dele. Steg æbler, løg og timian i fedt fra flæsket. Eller tilbered det i ovnen.
Pigeonæblerne blev leveret direkt fra Gerlevs fredede, autoktone æbletræ overfor kirkegården. Smagen er karakteristisk syrlig-sødmefuld. Det har en fin bitterhed og mandelagtige aromaer. Det smager pragtfuldt frisk fra træet, men er også skønt tilberedt. Just do it!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjw14878Wy3yQ3YcdMW9sRiRM7Ax5BLOEfa_-ENc0tNiv4e5YpT7lK2qPDnSUg5-rymA1nyhoblGdnSbnApq6VDIIF35HpPJurFrxPB5QquxJWqI-5yEU_aTiVlJzVXEbCQfikXmo0ttLo/s640/applef5.jpg)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar