31. oktober 2011

...:..:::..FROKOST : STEFANOS DELIKATESSER..:::..:...

STEFANOS Delikatesser ligger på hjørnet af Julius Bloms Gade og Stefansgade på Nørrebro. Det er en såkaldt Grøn butik, hvilket vil sige, at butikken løbende har fokus på energi og miljø i forbindelse med den daglige drift og varesortiment. Man kan købe alt fra vaskepulver til varm mad. Jeg var lige forbi for at få lidt frokost, en sandwich. Den var simpel, lækker og frisk. Salami, salat, tomat og pesto i deres lækre mørke brød. Den kan sagtens anbefales. Det må dog lige nævnes, at de desværre har svært ved at kende forskel på parmaskinke og den tyske Schwarzwälder Schinken. Jeg må indrømme, at jeg blev svært skuffet, da jeg satte tænderne i en sej, røget skinke efter at have bestilt en sandwich med Prosciutto di Parma. Schwarzwälder Schinken kan naturligvis også være fantastisk lækkert, men de fleste kan nikke genkendende til fornemmelsen og forskrækkelsen ved at tage en stor slurk cola, som viser sig at være kold kaffe, eller vand som viser sig at være vodka, eller frisk mælk, som viser sig at være sur mælk, eller vand, som viser sig at være Faxe Kondi (Ok, ALLE har fattet det!). Nå men, sådan spolerede de engang min frokost. Jeg er dog glad for, at jeg lige gav deres andre sandwiches en chance. 
1 kommentar: