18. december 2013

DAG 11: TIOMAN ISLANDS LIFE

 Nedstigningen fra min træhytte på stilke.
Dagens morgenmad i form af baked beans, stegte nudler med bønnespirer og pølser.
 Room with a view. Der er noget vanvittigt meditativt ved at dinere i sit eget selskab med en udsigt som denne. Livet og tiden går stille i stå. Man glemmer sig selv. Indre og ydre ro her i ølivet.
Jeg under alle sådan en tur med sig selv.
 Menukortet for frokost og aften. - så har vi vidst også smagt deres cuisine...og hungeren efter al diversiteten i Kuala Lumpur begyndte at melde sig.

 Stegte ris med æg.
 En tur i koralrevet med farverige fisk - OG en moræne!!! Skrækkelig grim fisk.
Stadig godt skoldede ben...
Jeg kunne kigge på disse fiskere i evigheder
 Og hvis ikke på dem, jamen så står Fjodroff også til rådighed - jeg var allerede røget igennem 'Idioten' på turen her ovre. - det er jo heller ikke for ingenting, at bloggen her hedder Svireliv. Stærkt inspireret af 'Brødrene Karamasov.' Denne her er dog den hurtigst spiste.  

 Sur sød kylling med agurk, ananas og løg.
 Plain rice.

Efter aftensmaden gik den røde reje her ( Scampi ) i seng med Fjodroff. Det skulle hurtigt vise sig at blive en lang nat. Det startede med monsoon-regn på bliktaget. Så begyndte stormen. Og tordenvejret. Her slukkede geniet al elektricitet, imens hun gyngede rundt over palmetoppene i sin træhytte på stænger. Badeværelsesdøren åbnede og lukkede i et væk. Gardinerne lå vandret i luften. Træerne smadrede voldsomt ind i bliktagene på de andre hytter. Scenariet var perfekt til at læse min krimi - og ganske skrækindjagende samtidigt. Jeg lå helt opslugt af min bog med pandelampe, da dyret nedenunder flapsede ind i ansigtet på mig og jeg kunne have døet af chokket alene. ÅHH GUD!!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar