19. december 2013

DAG 12: TIOMAN RETUR - FARVEL TIL PARADIS

Sidste dag i mit paradis. Postkortskrivning. Stegte nudler og baked beans.
Hmm tjah så kan man måske godt forstå, at åndedrættet var lidt besværet og fugtigheden syntes for høj...det kan ikke være helt sundt.
Klar på en dags rejse hjem mod Kuala Lumpur og Memsahibs mageløse residence.
Ja. Det synes måske mærkeligt, jeg ville måske understrege PINLIGT, at jeg befandt mig på KF(ucking)C i Mersing Havn før turen i bussen. Ja. Der var kun cafeer med kage og meget tvivlsomme kantiner.- skal man ud på en fem timers bustur, er clean food virkelig et must og "Delhi Belly"- kuren må vente lidt.
Tjah det må vel være bedre end Mackie D's...men man skammer sig fuldstændigt, når man udelukkende sidder med andre spisende foreigners. Det er bare ikke okay. Indrømmet og jeg skammede mig i stilhed. Jeg skyndte mig at spise færdig og komme afsted. - lige efter et toiletbesøg på et RENT TOILET - hvilket også var første gang i fire dage, jeg så mig selv i spejlet. Det er nok meget sundt.
Jeg beklager..


Busstationen var hjemstavn for utallige katte.

Husk det nu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar