15. december 2013

DAG 1: KUALA LUMPUR: INDISK MAD: PASSAGE THRU' INDIA

 Godmorgen Malaysia!!!
Jeg slår øjnene op, og verden ligger bogstavelig talt for mine fødder!
 Åhh ja en tur med elevatoren ned til niende sal for at tage en svømmetur i den varme pool.


 Om aftenen kom Tante Øst - på disse kanter Memsahib - hjem, og vi tog ud på deres yndlings indiske restaurant. Passage Thru' India på Jalan Delima 4.


















Lidt nan at starte på. Tante Øst/Memsahib er vegetar, så vi bestilte jingha masala - rejer i hakkede løg, tomat og tomat masala. Dejlig frisk.
Bendies masala - Den slimede okra ( Lady fingers ) med løg, grøn chili og tomat masala.
Hvidløgs nan.
Palak paneer: Spinat og hytteost med hvisløg.
Former for tandori kylling. Godt krydret.
Murgh tikka butter masala - kylling med butter masala stegt i kulovn.Vidunderlig cremet.
Sølvfad og bananblad. Meget autentisk.
Mensahib og Huzoor har planer om at betale skolegangen for en Burma-flygtning, så han kan få gode engelskkundskaber og klare sig i verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar