22. september 2011

Mercat de la Boqueria


Det kan tage lang tid at komme igennem Mercat de la Boqueria. Der er så mange råvarer man har lyst til at undersøge nærmere. Det er både kaotisk og enormt tjekket. Der er et hav af mennesker, der kigger, køber, smager, spiser og drikker. Man kan købe alt det, man som dansker plejer at købe, og så kan man købe alt det, som spanierne plejer at købe. Her kan man få et indblik i deres madkultur, og udvalget af rå- og fødevarer synes mere varieret end man for eksempel ser det i de nyåbnede torvehaller i København. De københavnske torvehaller forekommer i det hele taget meget sterile og beherskede i forhold til dette inferno af fødevarer.

















1 kommentar:

  1. Jeg elsker det der marked i Barcelona, jeg er altid derinde når jeg kommer til Barcelona.

    Torvehallerne er ingenting ved siden af det her.

    Men næsten alle større spanske byer har tilsvarende markeder, og noget af det bedste er lige at sætte sig ved tapasbarerne og få nogle helt frisk lavede tapas fra de råvarer der jo er på markedet.

    Man kommer også noget længere for en 20'er end man gør i torvehallerne :-)

    Torvehallernes tapas-bar tager rask væk en 20'er for en skive flutes med tomat og mozarella. Det er misforstået :-)

    Dejlige billeder. Det giver gode minder.

    Bedste hilsner
    Søren

    SvarSlet