26. september 2011

En tam KONJAK


 Undertegnede skulle mødes med tre andre for at planlægge/udrette store planer. Undertegnede havde ikke valgt stedet. KONJAK - det havde en af de tre andre, som var pæn handicappet af en fibersprængning i lysken. Ergo det var begrænset hvor meget, han var stand til at gå.
Et hurtigt kig på menukortet afslørede et højt niveau - prismæssigt altså. Det er der jo som så sådan heller ikke noget galt i, hvis kvaliteten følger trop. Vi lod det komme an på en prøve.
Den haltende udtalte, at det var den dårligeste burger han nogensinde havde fået. Jeg må indrømme, at kartoflerne virkelig ikke så appetitlige ud.
Den smukke kvinde ved min side fik lakseroulade, hvilket var fint, skønt vi alle havde en anden forestilling om en lakseroulade. Denne var laks rullet rundt om hvidløgscreme...
Sandwichen med små stykker af marineret kalvefilet fungerede vidst fint.
Min carpaccio havde trøffelolie, hvilket virkede meget godt. Men man serverer bare ikke parmesansmulder fra pose på carpaccio i min verden - så køber man liiige en parmesanost og høvler strimler ud over. Det fortjener både carpaccion og undertegnede - så derfor var der langt fra salt eller ost nok på tallerkenen. Ærgerligt for kødet var ret godt.
Svirelivet gæster nok ikke stedet igen, skønt betjeningen var sød, veltrænet og smilende.
 ( Det må lige med, at jeg var den eneste med bare ben i det dejlige vejr i dag. )
 Pluspoint for salt- og peberbøsserne - der jo så blev flittigt brugt.
 Pluspoint for brødet.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar