THE PAUL
The Paul er stedet, hvor værten giver dig verden. - om det så er via pragtfulde Paul selv eller via hans imposante indretning. Her er lækkert på alle måder! Og nu til maden!
Snacks:
Iberico, hvide sardiner og hindbær.
Puff'ed paella med mayonnaise.
Røgede tandoori-saltede cashewnødder.
Grønne oliven.
Grønne, umodne ferskner.
Gin og Tonic
Malt- og hvedebrød med smør fra Aabybro
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjP08iPP8SvTPjpM9gUw-BDd5Zn_fG1NhUC5kFs2Iz9Gn6xmoT8ve3j7xDAp-1EUIKGuQSG1PMJnDaXKRMCXHqfr0adp9E2maIFgDj-J8vur0fNhDKEFYsUlBC0JaOVSmp8quYbpQgKelM/s320/IMG_7756.jpg)
Makrel med selleri- og havesyrepuré. Sødskærm, dild og popped quinoa - som Paul sagde, så var det dét eneste poppede vi ville finde hos ham.
En klassiker fra Paul: Pighvar med Rossini-caviar og vanille.
En herunder en gentagelse - blot for nyde og hylde porcelænet eller deres varierende valg af denne.
Is, mascarponecreme, danske blåbær, shortbread-crumble og skovsyre.
Vi ønsker ham alt lykke og held fremover!
Æv - en kreativ restaurant lukker - og jeg fik aldrig spist på den :-)
SvarSletMen han kommer til Munkebo kro 7.oktober - der skal jeg opleve lidt af det
Fede billeder :-)
/Erland