7. september 2011

Frokost på THE ( perfect ) PAUL

THE PAUL



The Paul er stedet, hvor værten giver dig verden. - om det så er via pragtfulde Paul selv eller via hans imposante indretning. Her er lækkert på alle måder! Og nu til maden!


Snacks: 
Iberico, hvide sardiner og hindbær.
Puff'ed paella med mayonnaise.
Røgede tandoori-saltede cashewnødder.
Grønne oliven.
Grønne, umodne ferskner.

Gin og Tonic

Malt- og hvedebrød med smør fra Aabybro










Makrel med selleri- og havesyrepuré. Sødskærm, dild og popped quinoa - som Paul sagde, så var det dét eneste poppede vi ville finde hos ham.

En klassiker fra Paul: Pighvar med Rossini-caviar og vanille.




En herunder en gentagelse - blot for nyde og hylde porcelænet eller deres varierende valg af denne.



Is, mascarponecreme, danske blåbær, shortbread-crumble og skovsyre.













Vi kommer til at savne ( The ) Paul, Tivolis aller bedste og smukkeste attraktion. Nu er der kun lysene tilbage...
Vi ønsker ham alt lykke og held fremover!



1 kommentar:

  1. Æv - en kreativ restaurant lukker - og jeg fik aldrig spist på den :-)
    Men han kommer til Munkebo kro 7.oktober - der skal jeg opleve lidt af det

    Fede billeder :-)
    /Erland

    SvarSlet