23. september 2011

Simpel snack

 Sulten melder sig, og jeg hiver chevrerullen ud af køleskabet. Det italienske brød, bagt på foccaciaopskrift, skæres i tykke skiver. Tomaterne ligeså. Så er der bare tilbage at vente på, at ovnen gør brødet sprød og osten blød. - før der pyntes med Serano skinke, tomater, peber og salt. Haps!


2 kommentarer:

 1. Fedt - så lidt tekst - og ville være helt fint helt uden tekst.
  4 billeder = en opskrift - genialt - helt i Jørgen Clevins ånd - at billedernes kvalitet også er fine gør at det virker :-)

  ...og varm gedeost :-) Uhmmmm
  /Erland

  SvarSlet
 2. Tak skal du have gode Erland:) Ja den iPhone har et okay godt kamera ( ren dovenskab og jeg tror snart, mit D300 slår hånden af mig. Det har i hvert fald ikke talt til mig i flere måneder..hvad giver man et fornærmet kamera? )

  Og lad os lige slå det fast: JEG EEELSKER JØRGEN CLEVIN!!
  - og varm chevre:) eller chevre chaud hedder det vel:)

  SvarSlet