12. september 2011

Halvt århundrede på INGOLFS KAFFEBARAmager har mange ting at byde på blandt andet Ørestadens arkitektur, Kongelunden og naturen, hvor konturstregen af vand om øen klart er hovedattraktionen. - og yndlingsstedet at valfarte til, naturligvis, er lufthavnen, som forbinder københavnerne med resten af verden. 
Men gode spisesteder halter det lidt med herude. Dog findes der et godt stykke ud af Amagerbrogade en charmerende café, der er værd at besøge. Stedet hedder INGOLFS KAFFEBAR, som trækker fulde huse hver dag. I weekenden er det praktisk talt umuligt at få plads. De er gode til at lave kaffe, men de kan så meget mere end kun det. 
Menukortet vidner om en holdning samt vilje til at bruge gode råvarer fremfor fyld. Meget aktuelt vil nogle mene, men ikke på Amager. På linket ovenfor kan I se programmet for deres musikunderholdning.


Undertegnedes fader rundede et halvt århundrede, og ønskede i den anledning at brunche i KBH. 
Jeg hev ham med ind under grev Ingolfs overbid for en bid mad i hyggelige lokaler med min mor og Manden.

Herover en 'oldie but goodie' ( fødselaren)  der ikke mente, at min pandekage skulle retur. Det mente jeg nu til gengæld. Crispy skorpe er lækkert, men denne havde fået for meget. Det smilende personale returnerede den hurtigt til køkkenet og en ny blev serveret. Mange tak.

Og så var min tallerken komplet.
En god brunch uden uvedkommende ting der alligevel ikke fungerer i praksis, som det er set så mange gange før.
Enkle GODE råvarer.
Sådan.


Så blev det tid til frokost, solen kom frem og vi rykkede udenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar