15. maj 2012

Under Grev INGOLFS overbid

 Vi tog et smut på INGOLFS KAFFEBAR - både fordi her er super hyggeligt, og maden er virkelig velsmagende, men også fordi de to første ting ikke findes andre steder på Amager. Af samme grund trækker stedet her fulde huse hver dag, og gæster venter gerne halvanden time i weekenderne når hele øen kommer til brunch og vælter køkkenet med boner.
Herover ses deres snacktallerken med bornholmsk røget skinke, pølser fra Hallegård, cornichoner, oliven, artiskokcreme og saltmandler ( og ikke salamander, som ammehjernen her først læste det som )
 Langtidsbraisseret kalvebryst med aoili, salat og salsa cruda til Manden. Meget delikat!


 Mozzarella di bufala med avokado, tomat og en rigtig god pesto. Det er måske den bedste avokado sandwich, jeg har fået?

Vi sluttede af med en cappuccino og en chokolade croissant.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar