16. maj 2012

COCK'S & COWS

 Jeg var et smut forbi Gammel Strand 44 på Cock's & Cows. Skønt det var overskyet og blæsende, valgte vi ( jeg ) at sidde udenfor. Udsigten til Thorvaldsens ligger for tiden gemt bag metrobyggeriet, hvor  man har valgt at bruge afspærringen til at fremvise billeder fra Det Kongelige Bibliotek af Gammel Strand. Se det er at udnytte situationen fornuftigt.
Jeg har før gæstet stedet, hvor vi fik COCKtailS and COWS ( Med Svirelivet efter en forestilling i Grand Teatret hvis jeg husker rigtigt ) - som jo ligger i navnet, at man bør og det kan klart anbefales at starte sin bytur her. For der var okay smæk på de drinks!
De har en meget fed og sjov hjemmeside, der selv fortæller om de forskellige burgers.
Nuvel det blev nu hverken til cock's eller cows for vores vedkommende denne gang. Tante Øst tog en øl i stedet, og jeg dristede mig ud i en Marco Polo med kylling, mango chutney, thai basilikum, chili mayonaise og koriander. Og ja det var netop korianderen, der gjorde udfaldet. Derfor var jeg også frygtelig ked af, at der var sparet på den..
 En frossen tante Øst, der er forvænt med varmen i Kuala Lumpur, nyder almindelige salt fries.

2 kommentarer: