29. maj 2012

RABARBERMUFFINS MED BASILIKUM OG ÆBLEMUFFINS MED ROSMARIN

 Haven springer ud lidt efter lidt, og vi glæder sig til høsten! Men før det hele går løs, må vi "nøjes" med hvad der byder sig til på nuværende tidspunkt. Her har vi rabarber på banen. Stadig syrlig og grøn og fungerer perfekt til at bryde en sød sag.
 Opskriften er indspireret af Meyers ALMANAK.

200 gram blødt smør
250 gram rørsukker
5 æg ( ét af gangen røres i massen )
100 gram solsikkekerner
200 gram hvedemel
1/2 vaniljestang

Her deler jeg dejen i to portioner.
I den ene portion kommer jeg rabarber og basilikum
I den anden æble ( to øko æbler ) og rosmarin

Bages i 15 minutter ved 200 grader.
Bon appetit!




2 kommentarer:

  1. Vil gerne bestille en eller to af disse til 'next time'!

    SvarSlet