7. maj 2012

KLATKAGER, KAFFE OG UKRUDT

 Har man have, bør man nyde 'kaff' og kaw' i den. Jeg tog mig den frihed at bygge videre på gårsdagens rester: Klatkager af de resterende ris. Jeg brugte:
Ris ( økologiske selvfølgelig )
To revne øko æbler
To øko æg
Vanilje og lidt peber ( salt var der jo i risen )
Det blev til:
 Altså lidt mere klat end kage, men smagen var helt i top!
 Kaffe på termokanden og så i gang med haven bagefter.
 Og svaret er ja; Man bliver et lykkeligere menneske. Herover vander jeg jordbær - en gave fra min farmor, farfar og deres kolonihave. Det er lidt som om, at alle med have har en fælles pagt - som alle dem uden have gerne vil være med i. Vi har nu en have, og alle uden have vil på besøg i den, og andre haveejere byder nu ind med hemmelige tips og metoder - som jeg naturligvis ikke kan nævne her, idet der kunne være ikke-haveejere med på en læser. Sorry but rules are rules!
 Herover plantes hvidløg af Löjhatti, imens Dr. Pastis i baggrunden anligger en tre-huls golfbane - skulle det blive for meditativt at observere græsset gro. Eller bønnerne for den sags skyld:
 Klatkager volume ll:
Det ene æble blev erstattet af en gulerod ( simpelthen i mangel ), og manden blev sat til at stege i stedet. Det viste sig at give pote, da han maste klatten på panden og den blev derfor mere samlet end mine knap så flotte forsøg.
 Værsågod: Den bedste klatkage hidtil. - synes jeg, og jeg burde vide det, for jeg klemte ti klatkager ned.

 Senere på dagen blev der tændt op i grillen og denne satan fandt vej til min mave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar