10. februar 2012

HALIFAX - uden fondant!

 Veganeren og jeg skulle spise frokost et sted, hvor vi begge følte vi blev bespist. Valget stod mellem Halifax og Firefly. Jeg behøver vel næppe skrive, hvem der havde opsat valgmulighederne?
I frygt for frugt smed jeg trumfkortet på bordet. Desserten. De har chokolade fondant på Halifax. Og således blev det altså Halifax på Frederiksborggade 35.
 Veganeren valgte en Zihuatenejo, mexicansk inspireret, med selleribøf, salat og aioli. - men glemte at bestille uden ost og fik siden dårlig samvittighed over hvidløgsmayoen.
 Undertegnede valgte en Palermo burger med blue cheese, bacon, oksekødsbøf, kartoffelmos og aioli. En lidt ligegyldig kartoffelmos i forhold til at der rent faktisk var brugt kartofler.
 Nå. Nu skulle mit trumfkort så redde måltidet. Den famøse chokolade fondant! Jeg havde godt noteret mig, den ikke stod på kortet, men jeg var stadig af den overbevisning at den måtte stå et andet sted. Vores søde tjener beklagede, men den blev taget af kortet idet det kun var personalet, som spiste den. HVAD?! Faktisk havde den ikke været på kortet i et år, og kun én foruden mig havde spurgt til den. Jeg var i chok. Denne lækre kage som ved første bid spredte varm chokolade ud over tallerkenen?! Hvordan er det muligt?
Tjeneren læste straks panikken i mit ansigt, og begravede os i karameller...men skaden var allerede sket. Veganeren smilede satanisk, vi betalte og gik på Firefly for at afslutte indtaget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar