2. februar 2012

FISKETORVET - THE BURGER SPOT -


Vi befandt os af uforklarlige grunde ( der skulle byttes julegaver i foretninger, som kun fandtes her ) i eller på Fisketorvet. Ikke noget ondt om dem, der kommer her ofte. Men det gør vi ikke, og derfor var vi stærkt skeptiske da vi skulle finde noget at spise. Da jeg lige siden starten af ugen havde haft lyst til en god gedigen burger, dristede vi os til at prøve The Burger Spot med "udsigt" over det meste af centeret.

Det skulle faktisk vise sig, at være udemærket.
Man får valget mellem lyst eller mørkt brød. Vi valgte sidstnævnte, som stadig ikke veg fuldstændig fra den  klassiske burger. Som så mange andre steder kan man også vælge sit tilbehør nachos, kartofler i både eller rösti. Og til sidst kunne man vælge dip.
En god burger med lækre detaljer. - man har droppet de smagsløse almindelige tomater og i stedet brugt blommetomater. Et godt move.

3 kommentarer:

  1. Når burgeren er god, er alting godt!

    SvarSlet
  2. Fredag den 15. november mellem kl. 15.00 og 15.45 fik jeg noget udmærket mad, men sad under hele måltidet med de tidligere gæsters uappetitlige madrester på snavset service på bordet. Ingen i de 40 minutter jeg sad der kom og fjernede servicet. Det fremmer ikke lysten til en gentagelse. Min pris var 208 kroner, så kunne betjeningen (den manglende) godt have taget det snavsede sevice med tilbage da maden blev bragt. Jeg kunne ikke tillade mig at sætte sevicen på nabobordene for de var optagne af andre gæster, mange med samme behandling.
    Med venlig hilsen skive1@c.dk

    SvarSlet