2. november 2011

...:..:::..AFTENSMAD : GULE ÆRTER..:::..:...

Gule ærter er en skøn gammel bonderet, hvor man bruger de overmodne, tørrede ærter, havens grøntsager og svin. Slagter Friis leverede kød til aftenens gule ærter. Flæsk, bacon og suppevisk simrede i cirka en time før medisterpølsen kom i. Samtidig blev de gule ærter kogt med timian i cirka 45 minutter. Kød og visk blev fjernet fra suppen, brunoise-skårede grøntsager blev tilføjet og til sidst kom ærterne i. Suppen blev sereret med kødet, stærk sennep, rødbeder, øl og snaps. Fantastisk ret! Tilberedningen tager lidt tid, men når man har skummet suppen af passer den sig selv næsten indtil den er færdig.










2 kommentarer:

  1. Dit liv er smukt.

    SvarSlet
  2. sidder næsten og græder... så smukt som det er... har siddet og googlet det i ca. 30 minutter... fordi jeg ikke kan tænkte på andet ligenu :)

    SvarSlet