29. august 2013

SVIRETUR MED VEGANEREN


Efter en kilometers svømmetur i DGI Byen besluttede Veganeren og jeg at tage en bid mad sammen. Det kan som oftest være svært nok i sig selv, idet den ene af os jo kun kan æde grønt - og gerne under 42 grader. Ja én af dem. Og da den anden af os er multiallergiker og gerne spiser grønt, men kun kan tåle det tilberedt over 60 grader.
Det blev til en fodkold café - nærmere betegnet DØP ( Den Økologiske Pølsemand ), hvor Veganeren kunne få sin ristede hotdog med tofu pølse - og jeg kunne få en pølse at sætte til livs med god samvittighed.
Dernæst fik Veganeren lov at bestemme, hvor det læskende skulle indtages. Helt uventet var det ikke, at at valget faldt på Firefly Garden i Frederiksborggade i indre by. Det er trods alt hendes yndlingssted. Jeg er ikke helt omvendt endnu. Vi fik en grønkål og æblejuice til den nette sum af 50kr. Nu vil jeg ikke kalde mig nærig hvad angår café eller restaurantbesøg. Men det bliver bare hurtigt lidt kejserens-nye-klæder-agtigt, når vi taler rawfood eller veganersteder. Grønkål er en meget taknemmelig plante, den kan stå i sneen vinteren over og kræver ikke nogen speciel form for pleje. Yderligere får man rigtig meget ud af høsten. Æbler er heller ikke dyrt at anskaffe. Vi er selv i stand til at dyrke dem. Så 50 kroner for et glas af to så danske produkter er mig en smule morsomt.
"Men han har jo ikke noget på," sagde et lille barn...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar