20. august 2013

HAMMERSHUS - FISKEBUFFET PÅ ALLINGE RØGERI

 Hver morgen skulle der hentes morgenbrød og brænde til brændeovnen - og Eskillio var altid frisk på den røde trehjulede.
 På toppen af Bornholm med fantastisk udsigt.
 Herunder ses de berømte Løvehoveder også kaldet Kamhoveder. Et udsyn der mest af alt ligner noget fra syden af. Tænk sig dette også findes i vores ganske danske land...?

 Fiskebuffet på Allinge Røgeri med ALT hvad dertil hører ( dog ikke hjemmelavet remoulade eller kartoffelsalat desværre )! Jeg elsker fisk, men selv jeg fik nok efter denne frokost.

 Øens varetegn: den røgede sild. Sidst jeg gæstede øen, var som fjortenårig i 1997 ( samme dag som jeg om aftenen skulle til Michael Jacksons 'History Tour' i Parken ) og derfor også sidste gang jeg smagte silden. Den er kun blevet bedre med mine smagsløgs modnen, vil jeg mene.
 Røget makrel, tunsalat og søkogte rejer. Haps!

 Ja - normalt starter man jo med silden. Med et fiskebord som dette ved man jo også godt, der kommer en bund på et tidspunkt. Denne mad blev mit endelige med buffetten, men ned kom den!

2 kommentarer:

 1. Måske man skulle besøge Bornholm en dag ;)
  Gode billeder.

  SvarSlet
 2. Mange tak:)
  Du skal HELT SIKEKRT til Bornholm.
  Fantastisk sted - Særligt Gudhjem er gået ind under huden på undertegede.
  Jeg har været i Skagen tre år i træk ( på grund af familierelationer ), men alt er bare hurtigt set, oplevet og overstået. Øen her emmer af nostalgi, hygge og i det hele taget er det fantastisk at færdes der. Mange kunstnere har slået sig ned for at blive. Der er frugtbuske og træer til fri afbenyttelse over alt på øen, og naturen er så skøn.
  Jeg glæder mig særligt til at vende tilbage og cykle rundt med hele familien.

  SvarSlet