21. august 2013

BRÆNDEGÅRDSHAVEN PÅ BORNHOLM BORNHOLM BORNHOLM

 Vi tog en tur i smukke frodige Brændegårdshaven. - jeg er fuldt ud bevidst om, at stedet nu kaldes Joboland, men jeg har på ingen måde i sinde at lade mig rive med. Hvor der modsat Tivoli er en masse ting at prøve for selv de mindste. Ovenfor ses de vildeste rutsjebaner, der var så hurtige at Bedstefar fik brandsår på benene.
 Det var, på den manglende folkemængde, nemt at se, vi kom uden for sæsonen. Den første time var vi næsten de eneste i den flotte have med dyr rundt omkring. Okser, aber, påfugle, kaniner, lamaer, æsler, miniponyer, høns, geder og får var et sandt slaraffenland for Eskillio, der er en hund efter dyr.
 På grund af det lave besøgstal var der også skåret ned på bemandingen og enkelte spisesteder var helt lukkede ned. Vi besøgte den største åbne café eller grillbar, hvor der var tre medarbejdere bag grillen til i alt femten spisende gæster. Det burde kunne lade sig gøre. Indtil videre havde standarden på øen været ganske dårlig, og jeg sansede at dette ikke ville være vendepunktet. Derfor bestilte jeg en Joboburger Menu - ja mackie d's effekten har også ramt Bornholm. Den var udemærket, man kan diskutere om den var de fyrre minutters ventetid værd. - det var den bestemt ikke. Mine forældre fik hver en club sandwich. Et smagsløst stykke kylling med en gul dressing - der vidst nok skulle smage af karry, men på ingen måde gjorde - serveret i den knastørre udgave af en trekantsbolle. Jovist der er også turistfælder i Tivoli, men du skal næsten også ville finde dem så. For det ER fandeme muligt at få god mad til overkommelige priser i Georg Carstensens have.   
 - i Tivoli har de samlet en masse af Danmarks specialiteter, som selvfølgelig også koster derefter. Kvalitet koster, sådan er det bare. Desuden handler det jo ligeså meget om at brande Danmarks delikatesser til turisterne.
I Brændegårdshaven skulle man så tro, at man benyttede sig af lækker hjemmelavet bornholmsk is som Boisen Is eller Svaneke Is? Men nej. Is fra Frisko. Til overpris.
Hvorfor kan man ikke nyde saft fra Bornholms Mosteri på caféen/grillen i stedet for maskinesodavand?
Charcuterie platte fra Hallegård og ostetallerken fra Gourmet Bornholm?
Karamel Kompagniet skulle også være repræsenteret.
De har yderligere LAKRIDS fra Johan Bülow - hvorfor ikke gøre oplevelsen til noget unikt bornholmsk og få repræsenteret Bornholm bedre i Brændegårdshaven?
De har så flotte og hyggelige omgivelser, for slet ikke at nævne historien, med sig, så jeg vil anbefale at de kigger efter inspiration mod det kvalitetsbevidste Tivoli frem for Hansa Park

Ingen kommentarer:

Send en kommentar