11. maj 2011

l'avant-comptoir!


L'avant-comptoir ligger i det 6. arrondissement, 3 Carrefour de l'Odéon, tætteste metrostation er Odéon.
Vi tog forbi dette livlige sted, hvor man får vin på glas og løbende bestiller små retter som man indtager stående. Et lille aflangt lokale proppet til randen med både turister og parisere. Snackbaren er en slags venteværelse til gæster, der venter på bord hos Le Comptoir ved siden af. Der er dog rig mulighed for at blive mæt i de franske hors d'oevre-specialiteter! Tag ikke fejl! Og kan man holde til varmen, kan man få crèpes til dessert som før var det eneste, de serverede.
Udvalget af specialiteter forefindes hængende ned fra loftet, hvilket er en fordel med alle de mennesker. Bemærk den seje måde at levere en regning på!
Vi fik først à la planche med jambon, saucisson og andoille Béarnaise ( sidstnævnte pølse af svinemave ) hertil et glas Pierre Gimonnet Brut. Dernæst carpaccio af gris med parmesan og oliventapenade, fricassée de cæurs de canard ( andehjerter ), ovnbagt grøn peber og karameliseret gris til slut fejret med Beaujolais selvfølgelig. Vi fik desværre ikke smagt croquette de pied de cochon - svinetæer. Det må blive næste gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar