13. maj 2011

Sardegna a Tavola


Sardegna a Tavola ligger i det 12. arrondissement, 1 Rue de Cotte, telefon 01 4475 0328, tætteste metrostation er Ledru-Rollin.
Selv om man er i Paris, kan man godt besøge andre madkulturer. - især når også den anbefales i 'Voilà PARIS'. Hæh!
Ejeren holder restauranten i Sardiniens ånd hele vejen. Det gælder lige fra råvarerne til menukortet ( som skrives på sardo og nedenunder en fransk oversættelse ) til indretningen. Det er virkelig gennemført. Ejeren, Antonio, besvarer konsekvent alle merci'er med et 'prego'.
Vi fik et bord udenfor. Godt for temperaturen lidt skidt hvis man ønskede den fulde lokale stemning. Før vores bestilling blev taget, fik vi et lille fad med oliven, sprødt fladbrød med olie og stegt polenta i marinarasauce. Vi tog et glas spumante til - nu var man ellers lige blevet vænnet til at sige champagne.
Som antipasto fik vi et kæmpe fad med diverse muslinger. Brava!
Til hovedret speghetti med tunæg og gnocchi i marinara fyldt med gorgonzola.
Desværre kunne vi hverken spise op eller indtage dessert...
Vi betalte og fik en snak med Antonio, der serverede et glas limoncello til os hver. - hvilket ikke var tilfældet for to ubehøvlede franske mænd ved nabobordet. Sådan.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar