15. marts 2011

I sommersko på Sebastopol


Solen viste sit skønne og længe savnede ansigt, så Svirelivet måtte trække på erfaringerne fra sidste år for at finde et sted at spise i solen. Dette holdt dog ikke helt stik, så vi gik indenfor hos Sebastopol. - der jo i øvrigt, siden overdragelsen af deres andet sted Sommersko, er blevet mere frankofile i madserveringen. Dejligt. Og servicen er super smilende og venlig.
Vi fik Mâchoire De Porc ( braisserede svindekæber med linser og bacon). Meget lækkert og super mørt. En sjov detalje med de røde linser.
Dernæst fik vi en Soup De Panais ( cremet pastinaksuppe med trøffelolie ). God cremet uden at blive for meget. En Oeufs De Lompe Et Saumon ( stenbidderrogn og laksetartar på toast ). En flot lille fiskeanretning, men perfekt i størrelse og smag.
Til sidst fik vi en Crème Brûlée og Choix De Fromage ( Brillat Savarin, Tomme De Savoie, Roquefort, Chèvre Selles Sur Cher ). Lækre forskellige varianter af oste, der sluttede et godt måltid af. Billederne af disse blev desværre for mørke, så de vil ikke blive uploaded da de ikke gør hverken desserten eller ostene retfærdighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar