26. marts 2011

Darlings, Chimes And Bells

Endelig kom dagen, hvor Svirelivet skulle med koncertklubben til Chimes And Bells i Lille Vega!
Idet vi før har missed en koncert ( på nær tre numre red. ) på junior Vega grundet gourmetmiddag hos et par af klubbens medlemmer, blev vi enige om at finde noget hurtigt at spise MEGET TÆT PÅ denne gang.
Det blev altså Darlings - der til stor ærgrelse for nogle af os havde sløjfet deres tartelletter ( Harry ) i vinterhalvåret. Atter en grund til at glæde sig til sommeren!
Det blev i stedet til en BBQ burger med ekstra bacon, en vegetar sandwich, en steak sandwich med bearnaisesmør. Og pommes frites til - hvortil vi fik valget, om vi hellere ville have skinnings...ingen af os bed på ( undertegnede her hørte det mest, som noget Hannibal Lecter ville servere ) eller forstod forklaringen af det. Skønt serveringen var sød, smilende og forstående.
Burgeren og sandwich'ne var super gode. Både i smag og portion. Specielt til prisen.
Vi var alle på Carls Special i form af fadøl, idet dette jo også fungerede som opvarmning.
Færdige før koncerten foregik, ville vi fortrække til et andet sted og få atter en til halsen.
Det blev til Brut på Pistoler & Coke ( og ikke Guns & Coke, som undertegnede huskede den som ), der havde etårs fødselsdag og derfor langede Brut over disken til 150kroner. Godt med lidt mousserende til fordøjelsen.
Vi ankom til Lille Vega samtidig med tyve norske yenter, og frygtede lidt vi igen gik glip af starten af en koncert. Heldigvis var det blot opvarmningsbandet, ( One Year From Home ) der i de første numre lod tankerne falde hen på Neil Young - og man fik lyst til at høre hans version af Wip My Hair Back And Forth.
Chimes And Bells gik på. For os i klubben der allerede havde haft albummet i rotation i hjemmet, var koncerten optimal. Støjende og tight fulgte de os igennem pladen. Men for dem af der netop stiftede bekendtskab med dem den aften, var det svært at sætte ansigt på musikken og ikke mindst bandmedlemmerne. Hele koncerten blev nemlig spillet i modlys, og vi så aldrig deres ansigter. Indrømmet, det handler om musikken og ikke folkene bag. Og havde Sonic Youth spillet en koncert under disse dogmer, havde de sikkert fået vores fulde opbakning. Men Chimes And Bells er upcoming, og det havde været en bedre gimmick om de blot én eneste gang havde lagt ansigt til deres dybe dejlige toner. Vi taler om et nanosekund. Det havde stadig bevaret mystikken, måske endda skabt endnu større interesse.
Der var i koncertklubben delte vurderinger af koncerten, men Svirelivet giver den fire ud af seks ****. Helt sikkert et visit værd, men med plads til forbedringer.
Vi vælger at vedlægge billeder af Vegas vidunderlige rygerum, der ikke gør rygerne til skamfulde kriminelle. En stor hånd til omtanken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar