27. august 2011

A little piece of TEXAS... på Frederiksberg

Texas har indtaget et lille matrikelnummer på Nyelandsvej 65 på Frederiksberg. Her serveres klassiske sydstatsretter (menukortet er kort og ses nedenfor på tavlen). Jeg tror ikke, man finder det bedre på disse kanter. Alt er desuden tilberedt af en ægte Nebraskaner, som har helt styr på, hvad han gør. Det er muligt at spise i restauranten, hvis man altså er heldig at få en af de fire siddepladser der er ved vinduet. Ellers er der to pladser udenfor, hvis vejret er til det. De fleste vælger derfor at tage deres mad med hjem. Det er lidt en skam, for stedet er omhyggeligt og (måske) autentisk udsmykket (Jeg har aldrig været i Texas, så hvad ved jeg, men jeg har lyst til at tage derhen, når jeg har været forbi The BBQ Shack). 
Absolut magnifikt!


Vi fik i dag BBQ RIBS med COLESLAW og
MAC & CHEESE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar