Hvis tomaterne rødmer hurtigere end man kan nå at spise dem, kan man jo gemme dem til koldere tidere. Vi langtidsbagte (semi-dried) nogle af tomaterne - inspireret af Camilla Plum. Tilsat krydderurter (oregano og basilikum) og hvidløg blev de overhældt med olivenolie. Glassene blev lukket til og henkogt i ovnen. Så er der lækkert tilbehør og dejlig velsmagende olie til alle mulige retter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXPMpRANmbgEUgtuMlRuXEL8GPz2YD7imAq4NBmuOKVeuH8I53S9vf4DWn13HKnhMKuvQDA_wHQWFvSA1LB4ENUovXK36khGBxlIt0FIU6AA1ETLRW8tw7Lts-vkwottbPKRUrp1klH3c/s640/tomat15.jpg)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar