25. august 2011

Brand i Skuespilhusets Café!


Forbi turisthelvedet i Nyhavn helt nede ved vandet ligger Skuespilhuset.
En arkitektonisk smuk bygning ( tegnet af Lene Tranberg ) med lækkert design indendørs lægger rum til teaterscener og musikscener, men byder også på en café med måske byens flotteste udsigt. Man kan nyde de gule HT-færger flekse rundt i farvandet, imens man venter på maden. Betjeningen var mere end venlig! - og spøgte med, da brandsvæsenet oksede igennem restauranten iført kemisk-udslip-dragter, at det blot var levningsmiddelkontrollen hvis besøg trak lidt ud. Dejligt afslappet.
Det viste sig, fortalte servetricen senere, der var brandøvelse og hun havde vidst det allerede tidligt om morgenen, for hun skulle lave kaffe til de deltagende. Alarmen gik kl. 09:00, desværre kom brandvæsnet først en time senere hvilket havde tærret hårdt på de folk på jorden, der skulle agere døde. Ikke særligt betryggende med en times ventetid.
Vi fik frokost imellem masser af brandmænd, beredskabsmænd, kemisk-udslip-mænd ( ja der er sikkert et ord for dem, men ikke kendt af undertegnede på nuværende tidspunkt ), røgdykkere. Vi forlod dog cafeen, før Rullemarie også ankom.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar