12. april 2011

Til middag på fjerde.

- MAD & VIN -

Findes der noget bedre end at blive inviteret på middag lørdag aften efter at have været på arbejde hele dagen? Ikke i min bog. Jeg modtog en sådan invitation lørdag formiddag. Forud for middagen var Dr. Pastis gået i køkkenet og -Scampi- i værkstedet (Whaaat?). Manden stod for menuen, alt imedens pigen snedkererede nye spækbrætter til anretning og servering af maden. Spækbrætterne komplementerede da også maden gevaldigt og omvendt. Til den italienske middag fik vi engelsk mousserende vin, 2007 Bloomsbury, Ridgeview Estate. Vinen havde vi forinden anskaffet os med hjælp fra Cofoco ( inspireret af GASTRO og Tony). Den er dyrket i det sydlige England, Sussex, hvor det siges, at undergrunden minder meget om den kalkholdige jord i Champagne-området og klimaet ligner, takket være global opvarmning, efterhånden det, de havde i 50'ernes Champagne-område. Den er tilmed dyrket på de klassiske Champagne-druer; Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Smag og bedøm selv. Vi drak den med stor fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar