29. april 2011

En tur i GRØFTEN


Så blev det fredag og tid til Fredagsrock i Tivoli.
Svirelivet tog med koncertklubben en tur i Grøften.
Det skulle snart vise sig, at undertegnede ikke var så indviet i traditionerne som resten af klubben. En lille fadøl til en hel flaske akvavit. Shit.
Til at skylle den ned med tog vi alle teaterplatten.
Som aspirant i akvavitten undskylder jeg på forhånd, hvorfor der kun er billede af min første anretning på den hyggelige tallerken. Det kørte vidst af sporet, og ja, jeg endte i grøften.
En ting der lige skal fremhæves ved dette traditionelle sted, er deres taskeholder. - som den venlige tjener tilbød mig, idet jeg forgæves kravlede rundt under bordet for at finde den konstant kæntrede taske. ( Det krævede en cigaret efter hvert indtag af akvavit for at kunne trække vejret igen red.)
Og så er det sgu altid fedt, når værten render rundt mellem gæsterne. Skærer for ved bordet, snakker med gæsterne eller fejer glasskår op når det går stærkt mellem tjenerne. Dejligt og det gør altså noget for stemningen blandt det blandede klientel.
Og så gik musikken i gang. Jeg må ærligt indrømme, jeg havde aldrig gættet opsætningen af denne aftens artister.
Mit bud; Fallulah, Winnie Who og Lucy Love som finale.
Tivolis bud; Winnie Who, Lucy Love og Fallulah som afsluttende artist....?
Dette medførte, at vi desværre ikke fk set Winnie Who. Da vi jo var kommet for at se Lucy Love, måtte vi bryde op og svire op til scenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar