14. april 2011

Ramsløgrally

Først så kommer Paris-Roubaix, så RamsløgRally og så Le Tour de France.
Op på cyklen og væk fra midtbyen mod grønne områder. Undgå bilos og hundetis. Lige nu pibler ramsløg op - friske, lysegrønne, velsmagende og gratis.
Der er masser af anvendelsesmuligheder. Her er et par ideer udover dem -Scampi- allerede har præsenteret.

Ramsløgolie

Rapsolie og ramsløg blendes. Held den igennem et klæde, så olien bliver helt klar og grøn.




Ramsløgsalt er noget af det nemmeste at lave.

1. Kværn ramsløg i en foodprosessor
2. Bland med salt
3. Lad det tørre et par dage
4. Fyld på glas
5. Spis på håndmadder


 

Ramsløgpesto kan laves på utallige måder.
Her blev der brugt ramsløg, mandler, olivenolie 
og parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar