28. maj 2017

KUMA - JAGTVEJS JAPANSKE PARADIS - OG MOON DUO


Vi havde stævne i Pumperen/Pumpehuset og stoppede ved Jagtvejs KUMA for aftensmad, inden der skulle danses til måne duoen. Min ven havde hørt meget om stedet og glædede sig til at prøve det.
De stakkels unge mænd i køkkenet havde vurderet, at der ville være stille sådan en onsdag, men det væltede ind med kunder. De beklagede ventetiden. Det var helt okay, vi havde alligevel en del der skulle indhentes. Og selv om de havde travlt blev hver enkelt servering udført med største omhyggelighed og præsenteringen lige så. Som sagt så er det fantastisk at mærke, når folk gør sig umage, og man var ikke i tvivl om kokkens kærlighed for sin fremførte tallerken. Du har sikkert hørt om stedet, og det er der en grund til. Selv om de er forholdsvis nye på adressen, så er retternes renomé allerede rendt byen rundt. Sågar kokke fra Kiin Kiin kommer forbi. 
 Der er få siddepladser i den lille restaurant, og det er derfor også muligt at få maden med hjem. Alligevel vil jeg anbefale at få serveringerne ved bordet. Anretningen er simpelthen fantastisk, og ligefrem levende - forsøgt demonstreret på videoen neden for. Vi fik hver en okonomiyaki (japansk omelet) med shiitake svampe og kyllinge nanban ved siden af. Omeletten er den bedste og mest velsmagende, jeg nogenside har fået. Hver mundfuld var ren lykke. Så afstemt og så præcis i alle aspekter. Jeg drømmer mig stadig tilbage til hver en bid af den. Det skal prøves!!


Vi måtte videre, skønt vi kunne have taget hele kortet for smagsoplevelsens skyld alene. Maverne havde nok sagt stop på et tidspunkt. Vi cyklede mod Pumperen, gik glip af opvarmingsbands, men nåede da Moon Duo. Hvis du befinder dig på Roskilde Festival sommeren 2017, vil jeg anbefale dig at tage forbi Pavilion scenen fredag kl. 02:15. Trods tidspunktet tror jeg godt, jeg tør love dig at du kommer til at danse. Om ikke andet så til deres Moon Duoede cover af Iggy Pops 'No Fun'.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar