29. maj 2017

BERLIN : HAMBURGER BAHNHOF - SARAH WIENER

 Geniet her havde nået alt på sin data-indsamlingstur og havde et par timer, før toget gik fra Berlin mod Danmark. Ergo var der lige tid til at smutte forbi Hamburger Bahnhof  inden take off. Der er mulighed for store skabe, hvis man har bagage med - modsat Hauphbahnhof er disse gratis.
Photo bomber. Men hun passede godt til genspejlingen af væggen bag mig. Så hun får lov at blive.
This always gets to me. Optical illusions. 
 Et smut på Sarah Wiener - for hvornår finder man noget igen på togturen på vej til Danmark, man har lyst til at indtage?
 Hjemmelavet rødbede-ravioli.
 Quark-knödel med blommekompot - jeg havde tænkt mig en apfelstrudel, men den var desværre udsolgt. Denne var...mærkelig. For en der ikke er specielt meget til desserter, var dette...ja det var fandeme mærkeligt. Både i konsistens og smag. Meget fast dej - på ingen måde let - med smag af vanilje. Blommekompotten var god til gengæld. Så den blev spist op. Knödlen not so much. 

  Robert Indianas 'Imperial Love' pop art skulptur foran Hamburger Bahnhof ledte mig for en stund til New York - nærmere bestemt hjørnet af Sixth Avenue og 55th street p Manhattan - hvis læser skal slutte med et stykke musik i tankerne, så bør Rage Against the Machines album 'Renegades' nævnes. Her er bogstaverne R A G E placeret over samme "tema" som 'The Love Sculpture' på Manhattan,  kunst i det offentlige rum, der er blevet fotograferet i uendeligheder og minder os midt i de neonglødende skyskrabere om noget så basalt som 'kærlighed'.

It's only love - give it away.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar