4. november 2014

NEXT DOOR CAFÉ I PISSERENDEN

Trods frygten for at dette hjerterum skal blive overrendt - hvad det i forvejen er - kommer her alligevel en anbefaling af verdens dejligeste kaffebar lokaliseret i indre by - undertegnedes stamcafé - Next Door Café i Larsbjørnsstræde 23.
"Sometimes you wanna go, where everybody knows your name and they're always glad you came," burde være titelmelodien til dette sted, den spilles dog ikke. 
Men hvem elsker ikke at starte sin dag med Bowies "Heroes"? Det kan jo kun blive godt!
Servicen er altid smuk, smilende og vedkommende. Kunderne er en bred farverig vifte af forskellige mennesker, der altid hilser på hinanden - netop som det altid har været i Latinerkvarteret. Enten bor de eller arbejder i kvarteret.
Man kan nyde sin kaffe indenfor i de flotte og dekorative omgivelser eller udenfor på bænkene og vågne sammen med smukke indre by. 

Man kan få morgenmad, hvad mange benytter sig af, hjemmelavede juices og lækre sandwiches. Enkle og gode - disse laves også som salater. Herunder ses en BLT ( bacon - livets krydderi - lettuce and tomato ).
De har åbent fra klokken 07:00-18:00 i hverdagene. Lørdag 09:00-18:00. Søndag 10:00-18:00.
En god dag starter om morgenen, og den startes bedst på Next Door Café i Larsbjørnsgade. 
"Peace and love" som de synger over disken sammen med ønsket om en god dag. Mit hjerte banker for dette hjerterum - og springer et slag over, når ugens travlhed forpurrer et besøg. 
Herunder ses mellemrummet ind til the restroom - en god ide at udvide rummet med brugen af spejle. Det gør de også brug af i butikken. En hel væg af flotte spejle ( ikke kun fordi de viser undertegnede ) i forskellige størrelser og former. Synes rummet alligevel overrendt, kan man trække nedenunder.
Navnet "NEXT DOOR CAFE" leder tankerne hen på en nabo ( next door neighbor ), som også er den eksakte følelse man har i kroppen som gæst. Som at komme på besøg hos en god ven. - yderligere kan det nævnes at alle vandrette møbler ( disk og borde ) er lavet af døre. Oversavede døre med overlag af glas således at der udstilles tegninger, hilsner og mønter fra hele verden i "montren."Ganske unikt og fedt. Det yder endnu en dimension til den hjemmelige hygge, at man kan komme med sit eget bidrag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar