15. oktober 2014

KANTINEN PÅ PROFESSIONSHØJSKOLEN METROPOL

Midt i en bacheLORTid, opgaveskrivning eller efterårsferie - alt afhængig af hvor  man er sit liv - kan det være tiltrængt med et afbræk i form af frokost. 
I frygt for at sidde alene på KUA med efterårsvejret og skriveblokader piskende på ruderne - fordi det ALTID blæser på Amager ( og efter ti år her er jeg uden tvivl Ama'rkaner, men der foregår altså nogle helt andre vejrforhold her end i resten af KBH ) - havde jeg tilsluttet mig LilleM og hendes faciliteter på Tagensvej. 
Min egen kantine er over sommeren gået fra dagens ret til 30kr til vejning af tallerken - her har man bevidst implanteret bly i bunden af alle tallerkenerne, således at vi studerende kan forvalte vores penge fornuftigt.
Om madens kvalitet havde fulgt trop med prisstigningen eller ranet ved for eksempel at være overvejende økologisk, havde man måske haft et bedre øje til deres nye system.
I kantinen på Professionshøjskolen Metropol på Tagensvej har man en holdning til kvaliteten. Maden er 60-90% økologisk, og man betaler for en dagens ret plus salatbar til en værdi af 30kr. 
Denne kantine karakter ligger klart i toppen.
Herunder ses LilleM's tallerken.
Herunder undertegnedes tallerken med boller af oksekød og lam med ingefær.
Rødkålssalat med valnødder. Bagte rodfrugter. Dressing af yoghurt og spinat. Pasta med grøn pesto for at der ikke går helt palæo i den. 
Og ja den opmærksomme læser vil nok lægge mærke til forskellen af Mac's.
Men hvorfor skifte noget ud, der virker? Den har en del flere år på bagen, jovist, men den har ALLE programmer - med en ny skulle man bare til at udstyre den med programmer/viden - de kommer jo som hardware og indeni helt blankt papir 
- hvem ønsker det?
Næh tak. 
Erfaring. Substans. Og udholdenhed! 
Ja tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar