13. november 2014

MIT NYE FANTASTISKE FORHOLD

Mørket rykker længere og længere op af eftermiddagen, og dagene føles kortere og kortere.
I denne tid ef det vigtigt at forkæle sig selv. I den anledning har jeg indledt et nyt - eller faktisk har vi haft noget kørende for et års tid siden - forhold, som spækker min hverdag med glæde og overskud. I ved, ét af de der slags forhold som kaster glæde og lys af sig på resten af livet/hverdagen. Fuldkommen fantastisk!
Vi har godt nok kun været sammen i tre uger, men jeg kan mærke at vi kommer til at være sammen længe. Det virker bare rigtigt! Ingen opslidende forventninger. Bare glæde ved hvert gensyn som genererer masser af overskud. Vi er SÅ glade for hinanden!!
Jeg taler selvfølgelig om måltidskassen fra Aarstiderne. Jeg sørger for salt, peber, olie og æbleeddike, så sørger han for resten. Tirsdage aftener danses der til Budas beat på P6 under opvasken og madpakningen - for der er allerede spist, og børnene lagt til ro. - de har åbenbart brug for mere søvn i disse mørke stunder, hvilket sætter atter et pres på den enlige mor, så maden skal også indtages tidligere. Men det er intet problem med min nye relation. Alt er timet og tilrettelagt! - der er endda tid til puslespil efter maden. Eventuel blodprop i hjernen forudsaget af stress hermed udskudt nogle år. Ja tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar