![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghEMsreTRPKtcDSOyDOo_QbCAK8HvA9jP76_soIsBgYOz3JBpCE57jZCo4NbbZ1iYF7OfS1EWhkrOsb5aaw9qAnyRN_Trn1-I7K1PtpH6nSWqBJc8SVEnhYIDkAeTsMNDH0o5lVYM_MQ8/s320/SMAGSP4.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqS4Fyh70PC1o7T7XCTUiFXB4hqguCXFiGCjY9bQ66I6cidSHI_17mn4sVPwR5qfRstucSwpnZsMTfQwlioOlmdyk89IXxfL4xkLvmMM0BtIvS1L2HAZjEDIexR82BC3Oo9eSn1BAqUjw/s640/SMAGSP6.jpg)
Ugens posefyld var lidt en udfordring for smagsprøveholdet - løg, forårsløg, porrer, bladbede x 2, kartofler og salat. Det blev til porre/forårsløg-toasts med gorgonzola, bladbedetoasts med parmesan og kartoffelchips med løgdip.
Nyeste tiltag i afdelingen på Nørrebro er aftalen med Johnny, som kigger forbi med friskfangede fisk. Det er da fantastisk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar