19. april 2020

KARREBÆKSMINDE OG REERSØ : UDLÆNGSEL : ROADTRIP MED H & PUNKS

 Efter disse uger med Corona-karantæne i højt solskinsvejr og forår, vores seje Statsministers pressemøde med håb,  drømmer man sig lidt tilbage til sidste sommer. Min pisseseje veninde H spurgte mig, om vi ikke skulle lave en roadtrip med vores børn. Mit svar blev et rungende "JO"!
 De hentede os i H's fars bil - jeg spillede non stop titelmelodien til 'Convoy' (1978).
Så snart vi ankom til stranden på Sydsjælland, sprang vi i vandet og badede resten af dagen. Vi blev enige om, at spise rugbrød til aftensmad. Vi var godt brugte efter en hel dag i vandet.

 Næste dag kørte vi til en ny strand, efter at have spist morgenmad og badet, hvor vi badede hele dagen, spiste frokost på stranden, byggede sandslotte og gravede tunneller. Vi fortsatte længere vest på, til vi landede ude i ingenting om aftenen. Børnene brokkede sig gevaldigt over, hvor kedeligt her var. At der ingenting var at tage sig til. Alligevel gik der ikke længe, før deres fantasi tog over og de alle havde gang i flere lege. 


Da vi landede på 'et øde sted' (credits: Jens Okking), faldt der sammen med blæsten ro over lejren. Der var for mange sten til at bade, hvilket vi jo havde gjort hele dagen, så i stedet blev det nye sted udforsket. Tænk sig hvor mange lege, der gemmer sig i et reb?

 Herunder ses ridderne af det manglede bord: Arthur, Elvisio, Eskillio og Buster. Når nettet var sparsomt, og mobilen skulle oplades i bilen, blev Busters verden udvidet til at lege Robinson Crusoe med de mindre børn. Vi blev alle enige om, at denne roadtrip måtte blive en tradition hver sommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar