22. april 2020

CINEMATEKET : EDIBLE CINEMA : 'THE SILENCE OF THE LAMBS'

 I september 2019 tog LilleM og jeg et smut forbi The Fat Greek, der ligger i det nye Boltens Food Court, før vi skulle i Cinemateket til Edible Cinema. Edible Cinema, som vi også gæstede året før, er en blanding af to af mine yndlingsting: se film i biografen og en speciel madoplevelse. Sidste år havde vi ikke spist først, og menuen i Cinemateket er ikke en mættende menu så vi var meget sultne efter forestillingen. 
 Som året før startede menuen med en drink. 
Filmen 'The Silence of the Lambs' er fra 1991, og jeg kan nærmest ikke huske at have set den igen efter årtusindeskiftet. Det vil sige, der var nogle ting jeg havde glemt og andre stod stadigvæk klart i erindringen. "I ate his liver with some fava beats and a nice Chianti," huskede jeg - det gør alle, der har set den og alle der ikke har set den - men overraskende nok var det bønnerne og ikke leverpatéen, der gav mig kvalme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar