20. august 2017

BERLIN : KOCHU KARU - KOREANSK TAPAS

 Som før nævnt har det sine fordele at rejse alene. Eller at spise alene. For hvis man ikke er helt sikker på, hvornår man er hvor kan det være svært at reservere bord. Men kommer man alene, er der som regel altid plads. Lad Via Michelin app'en diktere the dinner. Jeg drejede ned ad Eberswalder Str.  og ramte nummer 35's Kochu Karu, fordi et koreansk køkken fusioneret med et spansk simpelthen lød for spændende til at lade passere. Jeg vil nok anbefale at bestille bord, hvis man er flere end en, for stedet er godt besøgt.  
 Hänsel & Gretel (vegan)

nach buddhistischer Templefood Art, Enoki- Pilze, Shitake- Marmelade, gegrillte Seitlinge, Sommertrüffel (Enoki- svampe, Shitake marmelade, grillede østers, sommer trøffel). Yup. Den var præcis ligeså vild, som den lyder eller ser ud. Hver bid var en fryd. 

 Perilla Mandu Gug (vegan)
nach buddhistischer Templefood Art, Perilla Teigtaschen, Shiitake - Kombu Brühe. Shiitake dumplings i fond. 

 Sepia Dumpling, Mojo Verde
Tintenfisch Teigtaschen, kanarisches Kräuterpesto (blæksprutte dumplings, kanarisk urt pesto). Virkelig god og spændende konsistenser.
 Pastelito
Rotwein Schokoladen Küchlein, Birnensorbet (rødvins chokoladekage med pæresorbet). Voldsomt. Det var lige vildt nok for undertegnede.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar