2. juni 2017

BRANDTS MUSEUM : SANSEUDSTILLINGEN

Vi tog et smut mod H.C.'s fødeby for at nå Sanseudstillingen på Brandts. Bananerne ophørte sig  eksemplarisk, selv om deres mor havde rustet sig til tænderne med tegnesager, Hr. Skæg sange, majskager, riskager, knækbrød - I ved, hvad en gængs speltmor ligger inde med - og vand til togturen.

Vi fandt vej til lokalerne, gik ruten igennem udstillingen. Og hvilken fryd at kunne slippe sin treårige og femårige løs, og være helt sikker med det. Og det var super fedt, at de også selv kunne gå på oplevelse i udstillingen. Når Museer skriver, at "det er for børn" så mener de aldrig denne alder. Og oftest mener de kun børn, der kan sidde stille på en stol og tegne. Der var ikke mange denne dag, så man kunne stort set høre hvor de var i udstillingen hele tiden. 
Sanseudstillingen bestod dels af forskellige visuelle og auditive sansestimulerende udtryk, men også forskellige (taktile) overflader at krydse, bakker at kravle op ad og rutsje ned ad. For level to kunne man forsøge at gennemføre mod "kørselsretningen". - en rutsjebane er pæn svær at bestige uden noget at holde ved i siderne, på strømpesokker og en tyve kilos tung taske på ryggen. 
Sanseudstillingen kommer igen, dog i en anden form, til efteråret - det gør vi også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar