2. januar 2014

HOSPITALSMAD - ÅRETS FØRSTE OG ENESTE INDTAG

Her er et billede af det første, undertegnede har indtaget. En maveforgiftning eller svangerskabsforgiftning - lægerne har ikke helt bestemt sig endnu - sendte mig med ambulance på hospitalet. Bevares opkast i stride strømme er hårdt, men ikke noget alvorligt vil man jo nok mene. Det var også først, da det var mundfulde af blod jeg ofrede at jeg konfererede med min kære moder. Hun mente bestemt, jeg skulle efterses. Jeg var ikke rigtig til stede under ambulanceturen. 
Men befinder mig altså stadig med tilført vand i drop i den ene arm og bliver tappet for blod i den anden - bliver tilset af astronauter hvis identitet jeg ikke har gættet endnu, men dialekten er fra midtsjælland. Jeg føler mig som E.T. - infected og alien. Nuvel. Nedenfor ses mit første måltid siden 2013. Bløde pandekager med noget oksekød. Jeg håber, min afsyrede hals er i stand til at få noget ned. 
Godt nytår her fra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar