27. september 2013

STICKS 'N' SUSHI PÅ ISTEDGADE MED VEGANEREN

 Den gæve veganer var frisk på at nyde lidt sol efter den obligatoriske overståede kilometers svømning. Det blev Sticks 'n' Sushi på Istedgade, der stod for skud.
Jeg fik rabarberbrus brygget af Ebeltoft Gårdbryggeri med hele rabarber, citron, økologisk rørsukker og polynesisk vanilje. Veganeren fik cox orangeæble-blomme saft fra Bottlegreen.
Herunder ses Veganerens Greenkeeper - hun var ikke så sulten, så derfor tog de de stegte grøntsager og tangsalat af menuen - til en forhandlet pris. Det skulle ved betalingen vise sig, at de fem kroners besparelse næppe var noget at råbe hurra for.
 Tofu, avokado og svampe. I kinaradissen var det hummus af edamebønner, som var rigtig god.
Undertegnede fik hosomaki ( små ruller ) med avokado og med laks og koriander.
Uromaki ( inside-out-ruller ) Dreamy California Roll: surimi, miso-aïoli, avokado, agurk, tang, rullet i sesam, blå birkes, chili og shiso.
Crispy ebi roll: Tempurareje, avokado, spicy sauce og unagisauce rullet i sesam.
 Andehjerter med hvidløgssmør - ja gæt selv til hvem.
 Spicy misosuppe med laks, tofu, kimchee, shiitake, forårsløg, wakemetang, chili og koriander.

 Småt og Sødt:
Hvid chokolade med sød miso og poppede ris. - ganske udemærket.
Mørk chokolade med karamel og ristet sesam. - for vammel til vores smag.
Raw food-kage med økologiske paranødder, dadler, kokos, appelsin, kakao, gojibær, matcha-te, spirulina, kardemomme og kanel. Pyntet med limecreme af cashewnødder og kokos. - selvsagt faldt denne liiige i Veganerens smag. Undertegnede smagte naturligvis på den og kæmpede så med anafylaktisk shock på sidelinien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar