4. oktober 2013

YINKA SHONIBARE MBE PÅ GL STRAND

 Findes der noget bedre end at tage på udstilling?
Måske for nogen, men for mig rummer det en helt speciel fornemmelse af spænding og unik ophøjet følelse. En kildren i maven! Alt kan ske!
Og hvad gør man, når man helt tilfældigt erfarer at man har dagen til sig selv?
You embrace it!
Egentlig var planen at smutte i Grand ( jeg kunne også have skrevet Biografen, idet alle alligevel ville vide præcis hvilken jeg hentydede til. Den eneste biograf for undertegnede - som huser selv samme følelse af spænding ) for at nå Kvium filmen 'Det Skinbarlige Øje' af Peter Klitgaard. Visningen er blevet forlænget til og med den 9. oktober. Så skynd jer!
Undertegnede havde benyttet app'n ( som godt kan anbefales - gennemført flot og stilistisk tilsvarende det håndgribelige program, hjemmesiden eller de opdaterende nyhedsmails ) til Grand Teatret, og dagens filmfremvisning ville først finde sted 17:30. Det er kun i weekenden, at man også har chancen kl. 10:30. Og kun denne weekend med, for det opmærksomme øje, for at nå at se 'Det Skinbarlige Øje.'
Nåh det var vidst reklame nok. ( NÆPPE!!! Tænker det store Kvium fan, som undertegnede er. )
Nuvel.
Jeg tog på GL STRAND for at nyde Yinka Shonibare Mbe's udstilling 'FABRIC-ACTION'
 
 Og lad mig starte med at rose deres toiletfaciliteter - er det ikke netop som at komme hjem hos en bekendt? Selvfølgelig ville jeg aldrig selv bruge håndklædet, nu var der også papirstykker at tørre sine hænder i. Men det skaber en god og hjemmelig atmospfære for et ellers ophøjet ( og højpandet ) sted. Og så kan man jo kun glædes over, der ingen håndtørrer er - disse bakteriespredere skal man i dén grad holde sig fra at benytte, da de blot hvirvler alle bakterier i rummet op og rundt.  Som noget nyt har GL STRAND nu en biograf der periodevis looper nogle kunstfilm.

 Kunstforeningen GL STRAND husede i slutningen af 2010 en fantastisk udstilling med det intet mindre end geniale multitalent David Lynch. Udstillingen hed 'THE AIR IS ON FIRE.' Mine forventninger var tårnhøje, og de blev indfriet til fulde.
Den nuværende udstilling efterlod mig ikke helt så euforisk.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar